Introductie tot duiken op de Camping La Romiguière

Leren duiken duurt ongeveer 2 uur. Nee, zult u niet twee uur lang onder water zijn, maar het kost tijd om voor te bereiden. Dan krijgt u een korte briefing van de instructeur en zal hij u onder water begeleiden in uw eigen tempo. Tot slot bespreken wij uw ervaringen en krijg u uw "diploma"...

Dit is een nieuwe ervaring voor u, dus u geeft het tempo aan. De instructeur past zich aan en helpt u heel geleidelijk naar beneden.

Op welke leeftijd?

Het is mogelijk om te duiken leren vanaf 8 jaar. Er is geen bovengrens ...

Is er speciale apparatuur nodig?

Ja natuurlijk! U gaat duiken met de apparatuur die wordt gebruikt door alle duikers! Maar wij leveren het. Alles wat u nodig heeft is badkleding en een handdoek.

Kan iedereen het proberen?

Ja, bijna iedereen ... Er zijn een aantal contra-indicaties. Vraag het de instructeur en hij zal u vertellen of het mogelijk is of niet. Maar in 99% van de gevallen is het mogelijk ...

Moet je kunnen zwemmen?

Nee! Kunnen zwemmen is niet noodzakelijk. Natuurlijk, als je zwemmen kunt voel je je sneller op je gemak. Trouwens, als u een probleem heeft met water, als het hoofd onder water houden eng is, dan kan leren duiken juist een goede ervaring zijn!

Hoeveel kost het ?

18 € per persoon, maar slechts 12 € per persoon voor een groot aantal personen van dezelfde familie

Introductie tot duiken op de Camping La Romiguière

Doet het pijn de oren?

Nee, want er is een truuk! ... denkt u echt dat alle duikers die we zien in zee of op tv echt gek genoeg zijn om pijn te lijden om een vis te zien!?!? Nee echt, er is een zeer eenvoudige techniek die de instructeur u zal leren om de eerste onderwater ervaringen aangenaam te laten verlopen.

Maar er is niets te zien in het zwembad!

Dat is waar, maar een duik in het zwembad heeft vele voordelen. U bent in een veilige en beschermde omgeving, waar het water helder is en we worden niet gestoord door boten of andere zwemmers. Als u eenmaal de basistechnieken heeft verworven kunnen we overwegen te oefenen in een meer natuurlijke omgeving... Tot die tijd kunt u de tijd nemen om aan alle nieuwe indrukken te wennen. Het zwembad is daar de perfecte omgeving voor.