Van half juni tot eind september, is het zwembad gereserveerd voor kampeerders. Het grote zwembad meet 17 m bij 8 meter. Diep, vindt u 1m80. De toegang is via een zacht glooiende helling.

Het zwembad is verwarmd! Een pierenbadje zal verrukken kleintjes. Bij het zwembad, zonnebaden zijn beschikbaar.

Zwemmen is niet bewaakt. Toegang tot het zwembad is gereserveerd voor kinderen onder begeleiding van een volwassene die zorgt voor een continue monitoring.

Het zwembad van Camping La Romiguiere - Meer van de Selve in de buurt van Laguiole Aveyron De Kikkerbad op Camping La Romiguiere - Meer van Selve in de buurt van Laguiole Aveyron Het zwembad van Camping La Romiguiere - Meer van de Selve in de buurt van Laguiole Aveyron Het zwembad van Camping La Romiguiere - Meer van de Selve in de buurt van Laguiole Aveyron Duiken op Camping La Romiguiere - Meer van Selve in de buurt van Laguiole Aveyron Het zwembad van Camping La Romiguiere - Meer van de Selve in de buurt van Laguiole Aveyron

We analyseren het water in het zwembad en peuterbad elke dag een bad kwaliteit te garanderen. Bovendien, een onafhankelijk laboratorium voert analyseert verschillende verrassingen in de zomer, en de resultaten worden weergegeven bij de receptie.