Het Zwembad

Van half juni tot eind september, is het zwembad gereserveerd voor kampeerders. Het grote zwembad meet 17 m bij 8 meter. Diep, vindt u 1m80. De toegang is via een zacht glooiende helling.

Het zwembad is verwarmd! Een pierenbadje zal verrukken kleintjes. Bij het zwembad, zonnebaden zijn beschikbaar.

Zwemmen is niet bewaakt. Toegang tot het zwembad is gereserveerd voor kinderen onder begeleiding van een volwassene die zorgt voor een continue monitoring.

Het zwembad van Camping La Romiguiere - Meer van de Selve in de buurt van Laguiole AveyronDe Kikkerbad op Camping La Romiguiere - Meer van Selve in de buurt van Laguiole AveyronHet zwembad van Camping La Romiguiere - Meer van de Selve in de buurt van Laguiole AubracHet zwembad van Camping La Romiguiere - Meer van de Selve in de buurt van Laguiole AveyronDuiken op Camping La Romiguiere - Meer van Selve in de buurt van Laguiole AveyronHet zwembad van Camping La Romiguiere - Meer Maury in de buurt van Laguiole Aveyron

We analyseren het water in het zwembad en peuterbad elke dag een bad kwaliteit te garanderen. Bovendien, een onafhankelijk laboratorium voert analyseert verschillende verrassingen in de zomer, en de resultaten worden weergegeven bij de receptie.

 

Sanitair voor kampeerders

2 volledige sanitaire voorzieningen staan tot uw beschikking, met douches, gootstenen, wastafels, toilet. Natuurlijk, het warm water zoals gewenst. Wij openen, op verzoek, een derde sanitaire gereserveerd voor gehandicapten

 
 
 

Uitrustingen voor Gehandicapten

kamperen met rolstoelgebruikers pmrCamping La Romiguière mits specifieke uitrusting die nodig is om de gehandicapte te hosten :

  • Oprit naar het bassin van het zwembad
  • Voetenbad zonder te lopen
  • Sanitair blok (met douche, wastafel, toilet, wastafel)
  • Oprit naar het terras bar en restaurant

 

Alle campings (voor tenten, caravans en motorhomes) zijn toegankelijk zonder stappen of trottoir