Een echte en beschermde natuur in het hart van het Regionaal Natuurpark van Aubrac, dat is wat u zult vinden op Camping La Romiguière. Het eerste dorp is 8 km ver weg, er is geen snelweg of nationale weg in de buurt, laat staan ​​een spoorlijn of luchthaven. 

Noch zijn er industrieën of intensieve gewassen. De belangrijkste economische activiteit hier is het fokken van Aubrac-koeien, in kleine boerderijen waar de meeste dieren worden gelaten in natuurlijke weiden. 

De kwaliteiten van de lucht en het water zijn daarom uitstekend, zoals blijkt uit de resultaten van de analyses die het ARS (sanitair agentschap) meerdere keren per jaar uitvoert (verkrijgbaar bij het gemeentehuis of bij de receptie van de camping) en zoals je alle dagen zult zien door het observeren van de rijkdom aan flora en fauna op en rond de camping.

Op Camping La Romiguière nemen we actief deel aan het behoud van deze prachtige omgeving :

 • Geen gebruik van fytosanitaire producten
 • Indien nodig, behandeling op basis van brandnetel of kalkmest ("ouderwets wit")
 • abeille dans une fleur de cerisierMulchen (om water te behouden en bodembiodiversiteit te bevorderen)
 • Planten en ontwikkelen van natuurlijk voorkomende soorten in het veld
 • Mechanisch of thermisch wieden alleen waar nodig
 • "Mulching" maaien van pakjes
 • Vrijwillig onderhoud van brownfieldgebieden (niet gemaaid)
 • Installatie van nestkasten
 • Installatie van insectenhotels
 • Installatie van netelroos om polinisatie te bevorderen
 • Installatie van kippen (aan wie u uw afval zult geven en die actief deelnemen aan recycling)
 • Systematische vervanging van conventionele gloeilampen door LED's
 • Installatie van stroomreduceerders op kranen en douches om de bron te behouden
 • Selectief sorteren
 • Informatie voor vakantiegangers over de soort (dier en plant) aanwezig op de camping
 • Prioriteit gegeven aan bedrijven en leveranciers van lokale producten om reizen te beperken

Hier zijn de dieren die al zijn gezien op Camping La Romiguière. Sommigen wonen daar het hele jaar door. Zul je hen herkennen? Wees nieuwsgierig en kom kijken !

Faites tourner votre smartphone

Hier zijn de gecertificeerde beoordelingen van klanten die daadwerkelijk op Camping Romiguière gebleven. Deze meningen Camping Romiguière worden verzameld en verspreid door de Ctouvert bedrijf gespecialiseerd in online reserveringssystemen, onafhankelijk van Camping Romiguière. U kunt kijken Reviews direct Camping Romiguière op www.camping2be.com

Tripadvisor Zoover ... Wantrouwen beoordelingen geplaatst op websites verluidt specialisten zoals Tripadvisor of Zoover. Iedereen kan een anonieme beoordeling Camping Romiguière zelfs een concurrent te schrijven. Natuurlijk kunnen sommige klanten niet tevreden zijn met hun verblijf op Camping La Romiguière. Daarom proberen we op deze site te presenteren de meest accurate informatie mogelijk, zodat u geen onaangename verrassingen.

De enige recensie Camping Romiguière ambtenaar, gecontroleerd en gecertificeerd zijn die uitgezonden op www.camping2be.com

Draai je smartphone

Location de VTTVoor een halve dag rijden, voor één dag of meer, kies uw huur. De mountainbike (voorzien van helm en reparatiekit) zijn direct beschikbaar op de camping.

En voor nieuwe sensaties, probeer dan de downhill scooter. Deze scooter 'All Terrain' is speciaal ontworpen voor afdalingen. De tocht wordt begeleid door een gekwalificeerde instructeur en je zal de natuurlijke schatten van het noorden van de Aveyron te ontdekken.

Le Camping La Romiguière participe à votre formation en Tourisme, en Langues Etrangères ou en Hôtellerie-Restauration en vous proposant un stage destiné à vous donner une expérience dans une entreprise touristique. Les stages font tous l'objet d'une convention. Pour tous les stages, vous serez nourris et logés au camping.

Vous nous prêtez quelques semaines de votre temps, nous vous offrons une expérience riche et variée, dans une ambiance très conviviale.

Le Camping La Romiguière c'est :

 • Bar/Restaurant : notre restaurant propose des plats régionaux et traditionnels, ainsi que des formules rotisseries, pizzas ou snack. Notre salle peut accueillir environ 60 couverts simultanément.
 • Hotellerie : notre camping loue des mobilhomes et des bungalows à la journée ou à la semaine. Vous participez à l'accueil des clients et à la prise en compte de leurs demandes (infos tourisme, problèmes techniques, animations, activités...)
 • Activités : notre camping propose diverses activités pendant la saison : plongée sous-marine, soirées spectacle, concours de pétanque, location de bateau... Vous  devrez prendre en compte les demandes de renseignements et d'inscription des clients et, pourquoi pas, participer vous-même à ces activités

 

Vos Missions :
Participez à toutes les activités d'un camping 3*** situé près de Laguiole (Nord Aveyron). Vous pourrez acquérir ou approfondir votre expérience dans tous les métiers de l'hotellerie de plein air. Pendant votre stage, vous interviendrez sur toutes le activités du camping. Vous aurez ainsi l'occasion d'en apprendre plus sur l'ensemble des métiers possibles et pourquoi pas de vous spécialiser dans le domaine qui vous plait !

 • Accueil / Réception (accueil des clients, arrivées/départs, informations touristiques...)
 • Bar / Restaurant (mise en place, prise commande, service en salle, encaissement, ...)
 • Animations (préparation et mise en place, participation avec les clients)

 

Votre profil

De formation Tourisme, Langues étrangères ou bien Hotellerie/Restauration. Vous êtes dynamique et rigoureux, et vous aimez l'autonomie. Vous aimez le travail en équipe et vous appréciez le contact avec les clients.

Le camping étant isolé (10 min en voiture du plus proche village), vous appréciez les endroits sauvage et très "nature".

 

Date et Durée :
En saison (juillet et aout) De 1 à 2 mois selon vos disponibilités.

 

Transhumance in Aubrac - 26 mei 2019

Als u dit wilt...RV rally...we kunnen niets voor u doen !

Als je verkies het...Kampeerauto Plaats de rand van een meer...dan contact met ons op om te reserveren !

Camping La Romiguière is ongeveer 40 minuten (met de auto) ver van Aubrac dorp. Naar Aubrac, waar de Transhumance Festival is, kan zondag 26, kunt u kiezen voor de bus.

Dus je zult in staat zijn om de rust van de camping te genieten, de ideale situatie tussen de vallei van de Lot (Estaing, Espalion, Saint-Cosme), vallei van de Truyère's (Entraygues) en Aubrac (Laguiole); dit is waarschijnlijk de beste plek om noord-Aveyron visite, en deel te nemen aan het Transhumance festival in Aubrac.

Een speciaal menu zal worden voorgesteld op zaterdag en zondag 's avonds in het restaurant van de camping. We zullen ook traditionele muziek Vrijdag 24 en Zaterdag 25 mei 's avonds. 

Zoals elk jaar, rond St. Urbain (eind mei), is het gebruikelijk om kuddes in de bergen van Aubrac te verhogen om te grazen in de zomer. Dit is de transhumance.

26 mei 2019: 38 « Transhumance en Aubrac koeien Festival »

Transhumance in Aubrac

La Fête de la Transhumance in de praktijk :

De weg Saint-Côme-d'Olt - Aubrac is afgesloten voor het verkeer zondag 26 mei, 2019, de dag van het Festival van Transhumance en de opkomst van het vee, maar verkeersborden zal u helpen om naar het dorp. We zullen praktische informatie te geven, zodat u ten volle kunnen profiteren van deze dag.

Een toegangsprijs van 6 € per persoon wordt gevraagd door de vereniging "Tradition Aubrac" die de festiviteiten organiseert.

Transhumance Aubrac met Kampeerauto :

Het servicestation voor campingcar bij Aubrac is tijdens de week voorafgaand aan het festival van de transhumance gesloten. Er is parkeergelegenheid voor camper, maar als je niet van drukte van de grote bijeenkomsten van campers, Camping La Romiguière biedt u een scherpzinnige herfst en goedkoop 20 minuten ver van Laguiole. Alle sites hebben uitzicht op het meer. Ze zijn plat en hebben water en elektriciteit (10A). Service Area voor afvoer beschikbaar is.

Geniet van het Festival van Transhumance Aubrac voor een paar dagen in een rustige plek aan het meer van de Selve.

Daarnaast, in 2019, stellen wij voor vervoer naar Aubrac. Vanaf 09:00 in de richting van Aubrac en terug naar 17 uur bij Camping La Romiguière. De ronde reis+toegangsprijs kost 20 € per persoon. Gelieve te reserveren zo snel mogelijk, zodat we een voertuig aangepast aan het aantal mensen kunnen huren! Vergeet niet te reserveren.

 

Transhumance Aubrac mobilhome :

Camping La Romiguière biedt verhuur van stacaravan vanaf 2 nachten. De stacaravans zijn verwarmd en de meeste hebben een uitzicht op het meer Selve. Vergeet niet te reserveren.

 

Aubrac gelegen op de grens van drie departementen, Aveyron, Cantal en Lozère, en de drie regio's, Midi-Pyrénées, Auvergne en de Languedoc Roussillon strekt zich uit over 2.500 km ², 800m naar 1470m hoogte. Het dorp Aubrac, "Braco Alto" of "hoge plaats", 1300m, ligt in het hart van het Plateau de l 'Aubrac, de bakermat van fokrunderen ras waar de natuurlijke omgeving is uitzonderlijk.

Als het aankomt op 25 mei, de traditionele datum van de opkomst van de kuddes naar het plateau van Aubrac (transhumance), zijn koeien ongeduldig alsof de berg hen riep. Mensen en dieren het eens een tijd van viering. Koe koppen zijn versierd met hulst, bloemen, vlaggen en koebellen. De oudste koe in de kudde draagt ​​een "klap", ze loopt aan het hoofd en geef het ritme. Het pad van de kudde niet meer dan 70 km, met een gemiddelde snelheid van 3 tot 5 km / h. Kalveren van het jaar bundelen hun moeders per vrachtwagen. Buiten haar feestelijke en gezellige aspect, het fenomeen van de verplaatsing van de veestapel is niet kunstmatig of folk, het is eerst en vooral met betrekking tot de landbouwpraktijk en de aard van de landbouw, specifiek aangepast aan de natuurlijke omgeving Aubrac.

Entertainment voor iedereen, de presentatie van de dieren, ontmoeting met de boeren, producenten, traditionele muziek en dans ... Voor het diner, lunch en diner berg dansen "Nacht van Aubrac", Aligot van de Aubrac. Aubrac vlees gekookt boven een houtvuur, regionale producten op de markt en tonen producenten Aubrac.

26 mei 2019: 38 « Transhumance en Aubrac koeien Festival »

 • Maak kennis met de boeren en het beslag
 • Volg de kuddes op hun zomer weiden berg richting Laguiole Nasbinals of Brameloup.
 • Geniet van lokale producten: Wijnen, Laguiole kaas, Aligot de l'Aubrac, Aubrac rundvlees
 • Luisteren en kijken folkloristische groepen Lous Oyolos (Laguiole) en The Cabrette du Haut Rouergue (Espalion)
 • Vul smaken kermis markt en regionale producten
 • Beproef uw geluk in het spel «Guess het gewicht van de stier»

... En vele andere evenementen in het «Salon du Terroir Aubrac».

 

koeien Transhumance Aubrac

Rond Aubrac...

Geniet van uw bezoek aan het Festival van Transhumance naar de Haut-Rouergue, de Viadène, de Carladez, de Ruthénois ontdekken ... Camping de Romiguière, gemakkelijke toegang tot alle sites te zien: Estaing, Espalion, Entraygues, St. Comes, Laguiole

Ten volle te profiteren van het Festival van de Transhumance 2019 nemen, Camping La Romiguière biedt aangename accommodaties en handige oplossing. Vergeet niet om een stacaravan of een locatie boeken voor uw camper...

 

Het Zwembad

Van half juni tot eind september, is het zwembad gereserveerd voor kampeerders. Het grote zwembad meet 17 m bij 8 meter. Diep, vindt u 1m80. De toegang is via een zacht glooiende helling.

Het zwembad is verwarmd! Een pierenbadje zal verrukken kleintjes. Bij het zwembad, zonnebaden zijn beschikbaar.

Zwemmen is niet bewaakt. Toegang tot het zwembad is gereserveerd voor kinderen onder begeleiding van een volwassene die zorgt voor een continue monitoring.

Het zwembad van Camping La Romiguiere - Meer van de Selve in de buurt van Laguiole AveyronDe Kikkerbad op Camping La Romiguiere - Meer van Selve in de buurt van Laguiole AveyronHet zwembad van Camping La Romiguiere - Meer van de Selve in de buurt van Laguiole AubracHet zwembad van Camping La Romiguiere - Meer van de Selve in de buurt van Laguiole AveyronDuiken op Camping La Romiguiere - Meer van Selve in de buurt van Laguiole AveyronHet zwembad van Camping La Romiguiere - Meer Maury in de buurt van Laguiole Aveyron

We analyseren het water in het zwembad en peuterbad elke dag een bad kwaliteit te garanderen. Bovendien, een onafhankelijk laboratorium voert analyseert verschillende verrassingen in de zomer, en de resultaten worden weergegeven bij de receptie.

 

Sanitair voor kampeerders

2 volledige sanitaire voorzieningen staan tot uw beschikking, met douches, gootstenen, wastafels, toilet. Natuurlijk, het warm water zoals gewenst. Wij openen, op verzoek, een derde sanitaire gereserveerd voor gehandicapten

 
 
 

Uitrustingen voor Gehandicapten

kamperen met rolstoelgebruikers pmrCamping La Romiguière mits specifieke uitrusting die nodig is om de gehandicapte te hosten :

 • Oprit naar het bassin van het zwembad
 • Voetenbad zonder te lopen
 • Sanitair blok (met douche, wastafel, toilet, wastafel)
 • Oprit naar het terras bar en restaurant

 

Alle campings (voor tenten, caravans en motorhomes) zijn toegankelijk zonder stappen of trottoir

 

Mocht u voor of tijdens uw verblijf genoodzaakt zijn uw verblijf af te zeggen of te verkorten, dan neemt de annuleringsverzekering de kosten op zich in geval van :

 • Ernstige ziekte, ernstig ongeluk, of overlijden.
 • Vernietiging bedrijfs- of prive ruimte.
 • Diefstal in bedrijfs- of privé ruimte.
 • Ontslag.
 • Ernstige schade aan uw auto of caravan.
 • Complicaties als gevolg van zwangerschap
 • Het verkrijgen van een contract voor bepaalde tijd.

Deze annuleringsgarantie wordt aangeboden voor een enkele prijs van 20 €. Het moet worden onderschreven op het moment van uw reservering. In geval van annulering of onderbreking van uw verblijf en na verantwoording (medische verklaring, diefstalverklaring of werkgeversverklaring bijvoorbeeld), worden de niet-geconsumeerde nachten terugbetaald. De terugbetaling wordt verminderd met de administratiekosten (16 €)

Merk op dat sommige betaalkaarten (Visa-kaarten "Premier" bijvoorbeeld) al een annuleringsverzekering aanbieden. Controleer voordat u zich inschrijft als u nog niet verzekerd bent!

Camping la Romiguiere bij het meer in AveyronWat als essentieel was gewoon in de buurt ?...

Vakantie in La Romiguière in Aveyron?

Camping La Romiguière is als een eiland. Het is de perfecte plek om te ontspannen! Maar je zult het zeker leuk vinden om overal te ontdekken ...

Middeleeuwse dorpen, wilde spaties of activiteiten in de buitenlucht? Vraag het ons en wij zullen u wat advies geven voor het bezoeken of rond te lopen en te ontdekken wat je niet vinden in gidsen.

Op de camping, zullen de kinderen vrienden maken en plezier hebben. Volwassenen zullen genieten van de rust van het strand en het prachtige uitzicht.

Als uw tieners genieten van de geïsoleerde en wilde plaatsen, kunnen ze de omgeving verkennen op de flora en fauna te ontdekken.

Camping La Romiguière, in het hart van het Regionaal Natuurpark van Aubrac, is de ideale plek om een rijke en ongerepte natuur te herontdekken.

Zwembad en Lake Maury op Camping La RomiguièreOp de Camping :

 

Verken de dorpen rond : chateau du bousquet

Er zijn tal van kleine schatten te ontdekken! Avontuur in de natuur!...

en vele andere...

 

 

Ontdekken : cry herten

 • De oproep van de herten (vanaf eind september)
 • Slee honden op de Monts d'Aubrac in de zomer !
 • Via Ferrata in de vallei Truyère
 • Weg tot de verbeelding (Carladez)
 • Warmwaterbronnen en mineraalwater
 • Kasteel van Calmont en demonstraties van middeleeuwse wapens brand

 

 

 

De festiviteiten : koeien transhumance

 • Transhumance Festival in Aubrac ((laatste week-end van mei) : groot folklorisch feest, De koeien gaan de stal uit en, versierd met bloemen en bellen, vertrekken ze naar de hoger gelegen gebieden. Een dag lopen en markten om alle lokale produkten te proeven van de Aubrac ! Dit evenement trekt ieder jaar weer zo'n 30.000 bezoekers.
 • Medieval Festival in Estaing (midden-september) : Het hele dorp in de kleuren en uitdorsing van de middeleeuwen. Paardrijders, ridders, dames, jonkvrouwen en hun muziek... de mogelijkheid om het kasteel (opnieuw) te bezoeken in de sfeer van toen...

 

De rondleidingen :

 • Conques: beroemde dorp gelegen op de weg naar Saint Jacques de Compostella
 • Laguiole : hoofdstad van het beroemde mes en de kaas, voorbij Laguiole vindt u de Aubrac
 • Entraygues : waar de Lot en de Truyère samen komen
 • Espalion : Met zijn mooie oude brug over de Lot, duikmuseum en le chateau de Calmont, de lavastoom bij Roquelaure...
 • Estaing : een van de mooiste plaatsjes van Frankrijk
 • Rodez : historisch stadscentrum en het commerciele centrum van het departement
 • Aurillac : om lekker doorheen te slenteren
 • Millau en zijn Viaduct
 • De grotten van Roquefort : de beroemde schapen kaas

 

viaduc op millau

Sportieve activiteiten:

 • Kanoën op de Lot
 • Tennis
 • Mini-golf
 • Paardrijden
 • Golf
 • Wandelingen
 • Fietsen
 • Paintball
 • Parapente

 

Vraag het ons en wij vertellen u waar u de dag in alle rust door kunt brengen ...

Draai je smartphone

Kijk naar de Camping La Romiguière in (quasi) Live ! U kunt zelf zien het weer en een idee krijgen van de hoogte van de het meer ! Het meer level kan inderdaad sterk variëren van het ene seizoen naar het andere. Het is altijd de hoogste in de zomer, en over het algemeen laag in de winter.

Draai je smartphone

Hier kunt u alle vragen die u ons gevraagd, en natuurlijk onze antwoorden !

Is er een WIFI op de camping? Zo ja, is het gratis?
U krijgt toegang tot onze WIFI met uw eigen computer, tablet of laptop algehele de camping. De toegang is GRATIS. Sommige sites worden geblokkeerd (zoals YouTube bijvoorbeeld). Houd er rekening mee dat onze toegang tot internet is erg traag, maar je kan zeker uw berichten lezen en bekijken van webpagina's.

Wanneer moet ik het saldo te betalen ?
U betaalt bij aankomst. Merk op dat de meeste van de andere camping vragen u om 30 dagen te betalen voor aankomst. Niet hier !

Is het mogelijk om een bed en een stoel voor de baby te huren ?
Ja, we hebben een baby uitrusting (bedje en kinderstoel). Er is ook een gratis toegang tot de ruimte voor baby's (commode en een bad) in een sanitaire.

Kamperen afgebakende plaatsen ?
Ja. De grenzen van de sites zijn gematerialiseerd door bomen of struiken. Sommige sites hebben blackout heggen (die andere locaties maskeren).

Op welk uur kunnen we onze stacaravan ?
Uw mobilhome of bungalow zal niet later dan 16 uur klaar zijn. 

Kunnen we in de ochtend ?
Je huur of je site moet worden bevrijd door de vorige vakantiegangers voordat je kunt gooi het weg. Verder moeten we een beetje tijd om eventuele renovatie doen. In de ochtend, zorgen wij voor vertrek, en 's middags aankomst...

Wat moet ik doen als ik denk dat na het sluiten van de receptie ik aankom ?
U moet contact met ons op, zodat we op de hoogte zijn van uw late aankomst. Wij zullen u geven de te volgen procedure om toegang te krijgen tot uw locatie of uw plaats.

Wat vind ik in de grocery ?
We hebben een kleen grocery waar u alleen basisbehoeften te vinden.

Waar zijn de dichtstbijzijnde winkels ?
Op de camping vindt u een food service met brood, gebak (hoogseizoen) alsmede benodigdheden te vinden. 10 min met de auto, in Saint-Amans-des-Cots, zal je een SPAR, een bakker, een slager en diverse winkels te vinden.

Waar is de dichtstbijzijnde geldautomaat ?
De dichtstbijzijnde geldautomaat is bij Saint-Amans-des-Cots, 10 minuten met de auto.

Accepteert u contant geld en / of credit card ?
Wij accepteren creditcards en contant geld voor betaling van uw verblijf op de camping en de Snack / Bar.

Wat voor stopcontacten heb je over de standplaatsen ?
De camping is uitgerust met Franse stopcontacten (2 polen + aarde) - niet uw adapter niet vergeten als u Britse pluggen

Is er een televisie in mijn stacaravan ?
Sorry, er is geen tv hier. Maak van de gelegenheid om een ​​behandeling "geen TV" te maken en kijken naar het spektakel van de wilde natuur rondom de camping.

Hoe moet ik mijn vertrek van de camping te beheren ?

In de verhuur: Kom en zie ons de dag vóór uw vertrek om ons een geschatte tijd van vertrek te geven. Zodra je klaar om te gaan, kom en ontmoet ons bij de receptie voor de inventaris. Vergeet niet dat u uw woning moet verlaten voor 10 uur.

Camping: De locatie moet worden vrijgelaten om 12.00 uur. Vergeet niet om ons terug te geven de toegangsbadge.

Hou je van dieren op de camping te accepteren? En in de verhuur ?
Onze vrienden worden de dieren onder bepaalde voorwaarden toegestaan. We accepteren een maximum van 2 huisdieren per accommodatie en per plaats. Er is overeengekomen dat ze moeten worden aangelijnd en hun boeken vaccinaties worden gepresenteerd bij aankomst op de camping. Je moet een vergoeding betalen per dag per huisdier. Gefokte honden Rottweilers, Amerikaanse Staffordshire Terriers, Staffordshire Terriers, Rosa of honden assimileerbaar door hun morfologische kenmerken, zijn ten strengste verboden.

Kunnen we barbecue ?
Gas grills en houtskool zijn niet toegestaan. Elektrische barbecues zijn verboden. Branden op de grond is verboden.

Is het toegestaan om te zwemmen in het meer ?
Zwemmen is toegestaan ​​in het meer. Bath staat onder toezicht in de zomer. Aarzel niet om vragen over de temperatuur en de diepte van het water.

Is het mogelijk om te vissen in het meer? Heb ik een visvergunning nodig ?
Ja ! Vissen is toegestaan ​​in het meer en je moet een licentie ( "carte de pêche").

Heeft u een wasmachine ?
Ja, de camping heeft een wasruimte met wasmachine. U kunt munten kopen bij de receptie (1 token wasmachine: € 5,00)..

Heeft u drogers te hebben ?
Nee...

Draai je smartphone

Camping La Romiguière is aan de nabije oever van het Meer van Selve (ook wel het Meer van Maury). U kunt het meer zien vanuit elke plaatsen. De kleine gele rechthoeken geven de mobilhomes. Wanneer u boekt, kunt u ons vragen voor een specifiek plaatsnummer ... Let op: alle stacaravans zijn niet availlable voor boeken.

Camping La Romiguière Lac de la Selve Aveyron

Foto's van de weinige plaatsen

Draai je smartphone

Hier zijn enkele foto's van de camping. Vergeet niet om een ​​kijkje naar andere foto's hebben op de pagina "Kaart van de camping"

Draai je smartphone

Camping la Romiguiere bij meer Maury in AveyronWat gebeurt er als uiteindelijk terug te gaan naar echte camping ?...

Camping :

 • Receptie van de camping La RomiguiereCamping 3*
 • Camping La Romiguiere is geopend van april tot oktober
 • De camping beslaat ongeveer 3 ha, aan het meer van Selve (directe toegang)
 • 62 plaatsen op gras, allemaal met uitzicht op het meer
 • Elke plaats is uitgerust met elektriciteit (Gratis) en water
 • WIFI (Gratis) bijna overal op de camping
 • Huisdieren welkom
 • U kunt bekijken de site kaart hier
 • Zwembad voor kampeerders en bewaakte bad in het meer tijdens de zomer
 • Faciliteiten voor gehandicapten

 

Tot uw dienst :

 • Het meer gezien vanaf het terras van de barReceptie geopend 8:30-21:00 maar we beschikbaar blijven aan de bar of ergens op de camping bijna de hele dag lang.
 • Bij de receptie vindt u een schat aan informatie over de regio en haar omgeving en de verkoop van items, zoals campinggas, ansichtkaarten, postzegels, enz...
 • Gratis : toegang tot internet
 • Gratis: WIFI (in de ganse camping)
 • Was en strijkfaciliteiten
 • Serviceplaats voor campers
 • Wij accepteren creditcards (Mastercard, Visa, Maestro)
 • Gas 

De bar en de snack :

 • Hebben een drankje bij meer Maury in AveyronDe bar is dagelijks geopend van 11:00 in juli en augustus
 • Ons terras heet u welkom voor een drankje, internet surfen of gewoon om te genieten van het mooie uitzicht op het meer
 • Tijdens de musical avond shows bieden wij traditionele gerechten uit Aveyron. Andere dagen, zal je snack formules (pizza's, tosti's, chips, ...) om te eten of mee te nemen ...
 • In juli en augustus kunt u brood en gebak bestellen

 

 

Activiteiten, sport, vrije tijd :

Jetskiën en waterskiën

 • Gratis : Verwarmd zwembad met apart kinderbad, geopend van juni tot september
 • Gratis : Wandelen roadbook
 • Gratis : slackline
 • Gratis : Jeu de boulesbaan, Volleybalveld, Basketbalveld
 • Verhuur waterfietsen, kano's en vissersboten
 • Gratis: Beach, Speelplaatsen voor kinderen
 • Vissen in meer (snoek, baars, karper, forel ..)
 • Speed zone JetSki waterskiën beoefenen
 • Ponton voor het afmeren van uw boot of uw jetski
 • Pooltafel, tafelvoetbal, flipperkast, Lening spelletjes

 

  

 

Stacaravan en bungalowten aan het meerVerhuur :

 

 

 

SanitaireSanitaire voorzieningen :

 • 2 toiletblokken met onbeperkt warm water.
 • Sanitaire voorzieningen speciaal aangepast voor gebruik door gehandicapten.
 • Badruimte ingericht voor baby's

Draai je smartphone

Als u een staanplaats of een stacaravan wilt reserveren en ongewenste e-mail wilt verzenden, raden we u aan ons te bellen of ons reserveringssysteem te bezoeken voor beschikbaarheid.

OPTIE: De optie is 7 dagen geldig. Zonder ontvangst van uw boekingsformulier (of uw boeking via internet) met uw aanbetaling, zal de optie na deze periode automatisch komen te vervallen. De optie heeft geen contractuele waarde en kan zonder boete door beide partijen worden geannuleerd.

RESERVERING: De reservering is persoonlijk en kan niet worden overgedragen. De reservering gaat niet eerder in dan na onze goedkeuring en ondertekening van het contract (of uw boeking via internet) en ontvangst van de aanbetaling (30 % met een minimum van 50 €uros) en 16 € reserveringskosten (afhankelijk van de vervaldatum). Het saldo wordt betaald bij aankomst. Na ontvangst van de boeking met uw betaling, zal een bevestiging worden verzonden. Het moet bij aankomst op de camping receptie worden gepresenteerd. Het bedrag zal worden berekend op basis van boeking in het contract vermelde data. Er wordt geen korting worden gegeven voor vroege vertrek of onredelijke vertraging. Het wordt aanbevolen dat u aan een annuleringsverzekering af te sluiten.

BORGTOCHT: Voor ieder verblijf in een mobile home moet u bij de receptie een borg betalen van €200 bij aankomst. Deze borg krijgt u terugbetaald bij vertrek na een controle van de locatie en na aftrek van eventuele kosten van het schoonmaken, de waarde van ontbrekende of beschadigde apparatuur (Volgens tarief beschikbaar bij de receptie) of reparatie kosten. De huurder dient onmiddellijk te melden eventuele verschillen bij aankomst. 

AANKOMST - VERTREK: De gereserveerde locatie is beschikbaar vanaf 16.00 uur op de dag van aankomst en moet uiterlijk om 10.00 uur ontruimd zijn op de dag van vertrek. De dag voor vertrek moet u een afspraak maken bij de receptie voor de inventaris en eindcontrole.

ANNULERING: Annulering van uw reservering moet schriftelijk gedaan worden. Beheerskosten van €16,00 zal worden behouden. Als uw annulering meer dan 60 dagen voor uw geplande dag van aankomst is ingediend (datum poststempel), zullen wij uw aanbetaling terug betalen minus de gemaakte kosten. Als wij uw annulering meer dan 30 dagen voor uw geplande dag van aankomst ontvangen, zullen wij 50% van uw aanbetaling terugbetalen minus de gemaakte kosten. Voor annuleringen minder dan 30 dagen voor geplande aankomst, zal uw storting worden ingehouden door de camping. In geval van annulering om redenen aan de zijde van de camping, de zal de klant alle bedragen worden terugbetaald.

BOEKINGSDATA WIJZIGINGEN: Elke wijziging in de data van uw verblijf kan worden beschouwd als een annulering van de oorspronkelijke boeking en zal worden beschouwd als een nieuwe aanvraag. Slecht weer of persoonlijk gemak kan nooit de gehele of gedeeltelijke terugbetaling van uw verblijf rechtvaardigen.

ANNULERINGSVERZEKERING: We bieden een annuleringsgarantie aan tegen de vaste prijs van 20 € per verblijf. Alle details zijn hier te vinden.

PROMOTIES - LAATSTE MINUUT VERKOOP: Bij deze gelegenheden is het mogelijk dat klanten voor hetzelfde verblijf verschillende prijzen hebben betaald. Klanten die de hoogste prijs hebben betaald, kunnen niet profiteren van een terugbetaling die het prijsverschil vertegenwoordigt tussen de prijs die ze hebben betaald en de promotionele prijs. De kortingen zijn niet cumuleerbaar met promoties.

CAPACITEIT: Om technische en verzekeringsredenen mag het aantal personen per locatie niet groter zijn dan 6 (inclusief baby's). Sommige vakantiehuisjes zijn beperkt tot 4 of 5 personen.

DIEREN: Dieren (honden en katten) zijn toegestaan in een limiet van 2 per locatie en tegen betaling van een extra vergoeding.

LEVEN OP DE CAMPING: Elke kampeerder zal de regels van de camping links van de slagboom raadplegen en zich aan de bepalingen ervan houden. 

Draai je smartphone

Camping la romiguiere by lake Maury in AveyronWat gebeurt er als echte vrijheid is in staat om te verdwalen ?...

Camping La Romiguière - Lake Maury Laguiole Aveyron

Onze GPS coördinaten zijn: N44 ° 39'20 "/ E 2 ° 42'15" (N44.65572 / E2.70423)

Op uw GPS zoekt u de gemeente Montpeyroux (12210), dan wordt de plaats "la Roumiguière" genoemd (met een "u" na de "o"). Let op, er zijn 3 Montpeyroux in Frankrijk ... Kies Aveyron (12)!

Als u Waze of Google Maps gebruikt : klik hier !

Als u een iPhone gebruikt : klik hier !

 

Als u een papieren kaart en verkeersborden gebruikt:

Komende vanuit het noorden :

A75 afrit Saint-Flour, volg de borden Espalion / Rodez. Neem afslag Entraygues. Bij Laguiole de afslag D541 richting Soulages-Bonneval, dan Touluch. Na Touluch verder richting Saint-Amans-des-Cots, dan linksaf (een richtingaanwijzer geeft la Romiguiere aan). Volg het meer tot u aankomt.

Komende vanuit het zuiden :

Rijd naar Espalion, volg de D920 naar Estaing. In Estaing centrum rechtsaf richting Saint-Amans-des-Cots (D97). Na Nayrac volgt u de borden 'Barrage Selve'. Na 2 km is er een richtingaanwijzer naar rechts die "De Romiguiere" aangeeft. Volg de weg langs La Capelle en verder langs het meer tot u aankomt.

Komende vanuit het westen :

Word lid van Entraygues-sur-Truyère. Rijden ten noorden via de D34, richting Banhars, dan Saint-Amans-des-Cots (ongeveer 15 km). In het centrum van het dorp Saint-Amans, rechtsaf door het zuiden. Rijdt ongeveer 1 km, steek "Colombez", dan linksaf. Volg het meer via D599 naar de Camping (ongeveer 6 km).

Wees niet bang ... de weg gaat veel en het is vrij klein, maar het is groot genoeg voor een camper of een grote caravan! Neem de tijd ! je bent op vakantie, is het niet?

Op de camping, vindt u ons op kantoor of bij de bar.   Bel ons gerust op +33 5 65 44 44 64 of +33 6 50 94 96 16, en wij zullen u helpen.

Camping La Romiguière ligt in de Aveyron (Zuid-Frankrijk).

We zijn ongeveer 20 minuten ver van Laguiole en de bergen van Aubrac. Camping Laromiguiere is ook bereikbaar per camper of grote aanhangwagen.

 

Camping La Romiguière - Accueil Caravanes Camping-Car Mobil-Home voeten in het water in de buurt van Laguiole AveyronSommige afstanden en duur :

 • Amsterdam: 1088 km / 10:37
 • London: 1045 km / 11h30
 • Aurillac : 64 km / 1h10
 • Decazeville : 60 km / 1h15
 • Espalion : 28 km / 30 minutes
 • Laguiole : 18 km / 20 minutes
 • Lille : 807 km / 8h15
 • Lyon : 371 km / 4h20
 • Marseille : 381 km / 4h25
 • Montpellier : 210 km / 2h45
 • Nantes : 576 km / 7h15
 • Paris : 588 km / 6h15
 • Rodez : 53 km / 1 heure
 • Saint-Flour : 73 km / 1h20
 • Strasbourg : 784 km / 8h25
 • Toulouse : 200 km / 2h50
 • Tours : 505 km / 5h20

 

Draai je smartphone

Camping La Romiguière de buurt van Laguiole Aveyron

Klaar voor een geweldig verblijf in Aubrac?

Op zoek naar een camping echt bij het water ?

Kom naar Camping La Romiguière in het zuiden Frankrijkin de Aveyron.

In het hart van het Regionaal Natuurpark van Aubrac, is Camping La Romiguière de ultieme bestemming voor liefhebbers van rust, ruimte, natuur, wandelen en alle vormen van recreatie op het water (zeilen, vissen, zwemmen...).

Camping La Romiguière is perfect voor u als:

Camping La Romiguière
 • U houdt van kampeerplaatsen voor tenten, caravans of campers aan een meer
 • U bent op zoek naar een rustige verhuur of een bungalowtent aan een meer in Aveyron
 • U bent op zoek naar een veilige plek waar kinderen kunnen komen en gaan veilig.U houdt van kleine maten campings waar u en uw kinderen snel vrienden zal maken
 • You like small campsites where you and your children will quickly find friends
 • U houdt van natuurlijke en behouden sites waar u de flora en fauna kan observeren (reigers, otters, haviken, herten, marters, ...)

 

camping gezien vanuit het meerBoten gelegen in overstaan van de camping


Camping La Romiguière : de ideale setting voor een ontspannen vakantie voor jong en oud in een familiaire sfeer!

 

Camping la Romiguiere aan het meer in de buurt van Laguiole

Draai je smartphone