Hier zijn een aantal foto's genomen tijdens de zomer van 2012 om u een idee te geven van de sfeer op Camping La Romiguière.

Hier, geen luide partijen, op geen enkele manier "camping club" animaties; Camping La Romiguière u kiest voor de rust en stilte

 

Ligging aan het meer Maury op Camping La Romiguière (Laguiole - Aubrac - Aveyron)Onze locaties zijn ongeveer 100m2. Er worden begrensd (door hagen of door bomen). U hebt water en elektriciteit op elke locatie. Tot slot, alle sites hebben uitzicht op het meer. Klik hier om de map van de camping te zien. Op deze foto, de locatie 41 zie je.


Het strand en de steiger van de Camping Romiguière buurt van Laguiole - Aubrac - Aveyron

Het strand en de dok


Een locatie met uitzicht op het meer van de Selve op Camping La Romiguière buurt van Laguiole (Aveyron Aubrac)Is het moeilijk om meer vriendelijk en kalm te doen! Onze vriend camper zijn tent aan de rand van de locatie om dichter bij het ​​meer te zijn. Hier is de locatie nr. 53.

 

 

 

 

 


Camping La Romiguière aan het Meer van Maury in de buurt van Laguiole Aveyron

Het kantoor van de baas...

De Camping La Romiguière, niet de moeite om een afspraak te maken om de baas te zien. Dit is een familievriendelijke plaats. U zult de baas vinden ... ergens op de site! De bar om u te dienen, een schroevendraaier in de hand voor het onderhoud van een stacaravan, animatie "Duiken" op de bowlingbaan, het dok voor een ritje op het meer van Maury. Kortom, we zijn hier 24 uur per dag, 7 dagen per week!


 

Aperitief op het terras van de bar bij Camping La Romiguière - Laguiole - Aubrac - AveyronApéro-Time 


Een vriendelijke, familie tijd op Camping La Romiguière aan het Meer van Maury, in de buurt van Laguiole Aveyron

De avond zonsondergangen zijn echt prachtig. Om gebruik te maken, gewoon vestigen op het strand of op het terras van de bar. De kans voor een vriendelijke ogenblik.


Gratis Wifi Kamperen La Romiguière de buurt van Laguiole Aveyron

Gratis Wifi !

Blijf verbonden tijdens uw vakantie! Op Camping La Romiguière, het is gratis en onbeperkt. 

 


Stacaravan in Laguiole, Aveyron Camping La Romiguière

 

Uw stacaravan met uitzicht op het meer

Hier is een stacaravan (nr. 22) met een semi-geïntegreerde terras. Dit is perfect om te genieten van het buitenleven, zelfs als het weer is onzeker.

Al onze stacaravans zijn voorzien voor maximaal 6 personen (met behulp van de slaapbank van de woonkamer).