Vind hier alle vragen die u ons hebt gesteld, en onze antwoorden natuurlijk!


Is het nodig om voor een locatie te reserveren?

Ik heb een staanplaats nodig voor mijn camper. Moet ik boeken of kan ik rechtstreeks naar de camping komen?

Behalve in juli of augustus, kun je direct komen. Niettemin, als u een zeer specifieke locatie wilt of wilt komen tijdens een zeer drukke periode (tijdens de zomer of op het Transhumance Festival eind mei), is het beter om te reserveren.

Is er elektriciteit op de staanplaatsen voor caravans of campers?

Ik wil mijn caravan of mijn camper aansluiten op het gebied. Is er een vangst in de buurt van de locatie?

Ja, er zijn pluggen op elke locatie. Alle slots zijn uitgerust met een standaard stopcontact. U hebt 10 ampère.Het is inbegrepen in het basispakket (vanaf 14 € / nacht)

Is er water op de plaatsen voor de tenten?

Is er een drinkwaterpunt in de buurt van de locaties voor tenten, caravans?

Ja, er is een drinkwaterkraan op elke locatie, alle tent, caravan of kampeerplekken zijn uitgerust met drinkwater (met een standaard 20/27 tapkraan). Grijs waterafvoer (servies). Dit alles is opgenomen in de basis pakket (vanaf 14 € / nacht)

Heeft u stacaravans te huur?

Ik zou graag bij u op bezoek komen om Aubrac te bezoeken. Heeft u bungalows of stacaravans te huur?

Ja, we hebben stacaravans en bungalowtenten, we hebben 20 stacaravans en 6 bungalowtenten te huur. U vindt hier alle details hier en hier

Is er airconditioning in stacaravans?

Ik ben bang voor de hitte in de zomer. Is er airconditioning in stacaravans?

Het is echt niet nodig! Natuurlijk kan het in de zomer erg warm zijn (hopelijk!), Maar de avonden en nachten zijn cool. Vergeet niet dat we op 600 meter hoogte bij het water zijn!

Kunnen we telefonisch boeken?

Ik wil een camping voor volgende week, kan ik telefonisch boeken

U kunt een optie aannemen via de telefoon, maar het is beter om te boeken via internet of per post. Een reservering is alleen stevig en definitief na ontvangst van een aanbetaling, dus het is veiliger en sneller om te boeken. , op de officiële website van de camping.

Kunnen we op een andere dag dan zaterdag aankomen?

Ik wil files vermijden en zou graag van zondag tot zondag boeken, is het mogelijk?

Ja, we kunnen elke dag van de week komen en gaan, zelfs in het hoogseizoen. U kunt het aantal dagen dat bij u past boeken van 2 of 3 nachten (afhankelijk van de periode). Raadpleeg "short stay " pakketjes.

Is er WIFI-toegang tot de camping?

Ik moet tijdens mijn verblijf absoluut het internet controleren. Heb je een WIFI-toegangspunt?

Ja, er is gratis wifi-toegang.U kunt op bijna de hele camping toegang tot ons WIFI-netwerk met uw eigen computer, tablet of laptop.Gratis Wi-Fi is gratis Houd er rekening mee dat onze internettoegang erg traag is, omdat deze gedeeld wordt door alle bewoners van de camping, maar je zult zeker je e-mails kunnen lezen en webpagina's kunnen bekijken. Als je betrouwbare en snelle toegang nodig hebt, is het van plan om je eigen 4G-modem mee te nemen (de 4G SFR en Bouygues doen het hier heel goed)

Wanneer moet ik het saldo van mijn verblijf betalen?

Ik heb een reservering gemaakt en een aanbetaling gedaan. Moeten we de balans verzenden?

U betaalt het saldo als u aankomt. Houd er rekening mee dat de meeste van onze collega's u vragen om 30 dagen vóór uw aankomst te betalen, niet thuis!

Wanneer moet ik mijn kampeerplaats betalen?

Ik kom naar de camping zonder een reservering (voor een tentplaats), ik weet niet precies hoelang ik wil blijven. Wanneer moet ik betalen?

In dit geval, bij uw aankomst, zullen wij u vragen om het minimum aantal nachten dat u van plan bent te blijven te betalen, dan kunt u altijd verlengen op voorwaarde dat uw locatie natuurlijk beschikbaar is!

Waarom moet je in de zomer een identificatiearmband dragen?

In de zomer vraag je ons om een ​​armband te dragen die niet kan worden verwijderd. Ik vind het niet echt leuk, dus kun je me zeggen wat voor zin het heeft?

Het is fof onze veiligheid om te zien! Een camping moet een open ruimte zijn en mensen buiten de camping kunnen gemakkelijk binnen. Om te voorkomen dat iemand gebruik maakt van de faciliteiten van de camping en om te genieten van de rust en veiligheid waarvoor je hebt betaald, is het noodzakelijk dat je gemakkelijk kunt identificeren de vakantiegangers van de camping en de anderen ...

Kunnen we een bed en een kinderstoel huren?

Ik heb een baby en ik wil niet te druk zijn op de weg. Heb je stoelen en babybedjes te huur?

Ja, we hebben babyspullen (kinderbedje en kinderstoel) en er is ook een vrije ruimte voor baby's (commode en bad) in een badkamer.

Zijn caravanplaatsen afgebakend?

Ik zou graag een pitch voor mijn caravan willen boeken, maar ik zou graag willen weten hoe de locaties worden afgebakend.

Alle locaties zijn goed gedefinieerd. De grenzen van locaties worden aangegeven door bomen of struiken, sommige sites hebben verduisteringsheggen (die andere locaties verbergen).

Hoe laat kunnen we ons mobielhome hebben?

Ik huurde een mobilhome. Hoe laat kunnen we aankomen?

Uw mobiele huis staat klaar om 16.00 uur, natuurlijk, als het klaar is, kunt u naar binnen.

Kunnen we 's ochtends aankomen?

Ik rijd 's nachts om files en hitte te voorkomen, kan ik' s morgens aankomen?

Uw huur of uw locatie moet worden ontruimd door vorige gasten, zodat u erover kunt beschikken en we tijd nodig hebben om de nodige reparaties uit te voeren. 'S Morgens zorgen wij voor vertrek en de middag, aankomst! nutteloos om vóór 13:30 aan te komen.

Wat moet ik doen als ik denk dat ik zal aankomen als de receptie sluit?

Ik kom waarschijnlijk erg laat aan, en zeker nadat de receptie sluit, hoe kunnen we dat dan doen?

Neem telefonisch contact met ons op om uw geschatte aankomsttijd door te geven, wij geven u de te volgen procedure om uw locatie of uw huur te bereiken, maar om de camping rustig te houden, geen installatie van caravan, tent of camperplaats is niet mogelijk na 21.00 uur

Wat vind ik in de supermarkt?

Ik zag dat je een supermarkt had, wat zou ik kunnen vinden?

We hebben een supermarkt waar je alleen essentiële producten vindt (zout, suiker, mosterd, jam, pasta, ...). Het is alleen geopend in juli / augustus, de dichtstbijzijnde handelaren zijn in Saint-Amans-des-Cots. (8 km)

Waar zijn de dichtstbijzijnde winkels?

De camping is erg geïsoleerd, dus waar ga ik naartoe om te gaan winkelen?

Op de camping, vindt u een dienst van voedsel met brood, gebak (hoogseizoen) en de producten van de eerste noodzaak. Op 10 minuten met de auto, in Saint-Amans-des-Cotés, vindt u een SPAR, een bakker, een slager en verschillende bedrijven. Er zijn ook supermarkten in Laguiole of Espalion

Waar is de dichtstbijzijnde geldautomaat?

Ik moet vloeistof onttrekken of is de dichtstbijzijnde distributeur?

De dichtstbijzijnde distributeur van de camping is Saint-Amans-des-Cots, 10 minuten met de auto.

Welke betaalmethode (s) accepteert u?

Ik heb maar één Visa-kaart, kan ik alles met de camping betalen?

Wij accepteren creditcards, cheques, contant geld, vakantievouchers voor de afhandeling van uw verblijf op de camping en snack / bar.

Is er een adapter voor stopcontacten op de velden?

Ik heb een uitbreiding met Europese stekkers (grote blauwe stekkers). Kunnen we verbinding maken met uw vangst?

De camping is uitgerust met "normale" stekkers (2 polen + aarde), daarom moet u een adapter leveren

Staat er televisie in mijn stacaravan?

Ik vind het leuk om mijn favoriete serie op vakantie te volgen. Ik zou graag tv willen hebben in de stacaravan

De TNT passeert hier niet, omdat de camping erg geïsoleerd is, profiteer ervan om te genezen "zonder tv" en kijk naar het spektakel van de wilde natuur rondom de camping.

Hoe is het vertrek?

Ik huurde een stacaravan, hoe is het vertrek?

Bezoek ons ​​de dag voor uw vertrek om ons een geschatte vertrektijd te geven.Zodra u klaar bent om te vertrekken, controleer dan of u niets bent vergeten (bijvoorbeeld in kasten of in de koelkast) en haal ons op bij de receptie voor de inventaris van de armaturen. Vergeet niet dat je je baan voor 10 uur moet verlaten.

Accepteert u honden?

Ik heb een hond die heel kalm en erg wijs is, kan ik hem meenemen naar de camping?

Onze vrienden de dieren worden onder bepaalde voorwaarden geaccepteerd. Wij accepteren maximaal 2 dieren per vakantiewoning en per camping. Er wordt afgesproken dat ze aangelijnd zijn en dat hun vaccinatieboeken bij aankomst op de camping worden gepresenteerd. Rottweilers, Amerikaans Staffordshire honden, Te rriers, Staffordshire Terriers, Rosa of honden met morfologische kenmerken zijn ten strengste verboden.

Kan ik met 4 honden komen?

Ik heb 4 zeer goed opgevoede honden thbij mij blijven, er is geen probleem is het niet?

Sorry, maar we beperken tot 2 dieren per locatie (of per verhuur)

Kunnen we zijn barbecue meenemen?

Ik zou graag op de barbecue willen koken, is het mogelijk?

Ja, gas- en houtskoolbarbecues zijn toegestaan, elektrische barbecues zijn verboden, branden op de vloer zijn uiteraard verboden.

Kunnen we een plancha of een elektrische oven meenemen?

Ik zou graag met een elektrische bakplaat willen koken, is het mogelijk?

Nee, onze elektrische installatie wordt jaarlijks gecontroleerd door een goedgekeurd controlebedrijf, maar elektrische plancha's en ovens zijn zeer krachtige apparaten en u kunt een pauze hebben

Kunnen we in het meer zwemmen?

Is het toegestaan ​​om in het meer te zwemmen?

Ja, zwemmen is toegestaan ​​in het meer, voor uw veiligheid is er een zwemgedeelte en in de zomer is er zwemgelegenheid.

Kunnen we vissen in het meer?

Is het mogelijk om in het meer te vissen?

Ja, vissen is toegestaan ​​in het meer, dit meer van de tweede klas is bekend, en je moet natuurlijk in het bezit zijn van de lokale visvergunning voor het lopende jaar en controleren op tijdelijke reservaatgebieden.

Zijn er gebieden waar vissen verboden is?

Zijn er reserves, gebieden of periodes waarin vissen verboden is?

Ja en nee, je kunt overal naartoe vissen, behalve bij het ponton om te voorkomen dat haken boten of ligplaatsen vangen, en er kunnen zones of periodes zijn waar tijdelijke reserves zijn opgeslagen.

Is er een wasmachine en een droger?

Kunnen we de was doen op de camping, heb je een wasmachine voor campers?

Ja, de camping heeft een wasruimte met een wasmachine, je kunt munten kopen bij de receptie (1 wasmachine-muntje: 5,00 €) We hebben geen droger.

Gaan de telefoonnetwerken door?

Ik moet bereikbaar zijn op mijn cel. Is het op de camping?

Bouygues en SFR gaan heel goed, voor Orange of Free moeten we op zoek naar de perfecte plek (soms binnen een meter) .We ontvangen ook 4G (Bouygues en SFR), dus je hoeft alleen je mobiel te gebruiken als een hotspot wifi voor internet, breedband, op uw tablet of laptop

Draai je smartphone