Als u een staanplaats of een stacaravan wilt reserveren en ongewenste e-mail wilt verzenden, raden we u aan ons te bellen of ons reserveringssysteem te bezoeken voor beschikbaarheid.

OPTIE: De optie is 7 dagen geldig. Zonder ontvangst van uw boekingsformulier (of uw boeking via internet) met uw aanbetaling, zal de optie na deze periode automatisch komen te vervallen. De optie heeft geen contractuele waarde en kan zonder boete door beide partijen worden geannuleerd.

RESERVERING: De reservering is persoonlijk en kan niet worden overgedragen. De reservering gaat niet eerder in dan na onze goedkeuring en ondertekening van het contract (of uw boeking via internet) en ontvangst van de aanbetaling (30 % met een minimum van 50 €uros) en 16 € reserveringskosten (afhankelijk van de vervaldatum). Het saldo wordt betaald bij aankomst. Na ontvangst van de boeking met uw betaling, zal een bevestiging worden verzonden. Het moet bij aankomst op de camping receptie worden gepresenteerd. Het bedrag zal worden berekend op basis van boeking in het contract vermelde data. Er wordt geen korting worden gegeven voor vroege vertrek of onredelijke vertraging. Het wordt aanbevolen dat u aan een annuleringsverzekering af te sluiten.

BORGTOCHT: Voor ieder verblijf in een mobile home moet u bij de receptie een borg betalen van €200 bij aankomst. Deze borg krijgt u terugbetaald bij vertrek na een controle van de locatie en na aftrek van eventuele kosten van het schoonmaken, de waarde van ontbrekende of beschadigde apparatuur (Volgens tarief beschikbaar bij de receptie) of reparatie kosten. De huurder dient onmiddellijk te melden eventuele verschillen bij aankomst. 

AANKOMST - VERTREK: De gereserveerde locatie is beschikbaar vanaf 16.00 uur op de dag van aankomst en moet uiterlijk om 10.00 uur ontruimd zijn op de dag van vertrek. De dag voor vertrek moet u een afspraak maken bij de receptie voor de inventaris en eindcontrole.

ANNULERING: Annulering van uw reservering moet schriftelijk gedaan worden. Beheerskosten van €16,00 zal worden behouden. Als uw annulering meer dan 60 dagen voor uw geplande dag van aankomst is ingediend (datum poststempel), zullen wij uw aanbetaling terug betalen minus de gemaakte kosten. Als wij uw annulering meer dan 30 dagen voor uw geplande dag van aankomst ontvangen, zullen wij 50% van uw aanbetaling terugbetalen minus de gemaakte kosten. Voor annuleringen minder dan 30 dagen voor geplande aankomst, zal uw storting worden ingehouden door de camping. In geval van annulering om redenen aan de zijde van de camping, de zal de klant alle bedragen worden terugbetaald.

BOEKINGSDATA WIJZIGINGEN: Elke wijziging in de data van uw verblijf kan worden beschouwd als een annulering van de oorspronkelijke boeking en zal worden beschouwd als een nieuwe aanvraag. Slecht weer of persoonlijk gemak kan nooit de gehele of gedeeltelijke terugbetaling van uw verblijf rechtvaardigen.

ANNULERINGSVERZEKERING: We bieden een annuleringsgarantie aan tegen de vaste prijs van 20 € per verblijf. Alle details zijn hier te vinden.

PROMOTIES - LAATSTE MINUUT VERKOOP: Bij deze gelegenheden is het mogelijk dat klanten voor hetzelfde verblijf verschillende prijzen hebben betaald. Klanten die de hoogste prijs hebben betaald, kunnen niet profiteren van een terugbetaling die het prijsverschil vertegenwoordigt tussen de prijs die ze hebben betaald en de promotionele prijs. De kortingen zijn niet cumuleerbaar met promoties.

CAPACITEIT: Om technische en verzekeringsredenen mag het aantal personen per locatie niet groter zijn dan 6 (inclusief baby's). Sommige vakantiehuisjes zijn beperkt tot 4 of 5 personen.

DIEREN: Dieren (honden en katten) zijn toegestaan in een limiet van 2 per locatie en tegen betaling van een extra vergoeding.

LEVEN OP DE CAMPING: Elke kampeerder zal de regels van de camping links van de slagboom raadplegen en zich aan de bepalingen ervan houden. 

Draai je smartphone