Om te reserveren en om ongewenste e-mail te vermijden raden wij u aan ons bellen of om de website te bezoeken http://www.laromiguiere.nl. U kunt hier de beschikbaarheid bekijken en een optie doen.

OPTIE: De optie is 7 dagen geldig. Zonder ontvangst van uw boekingsformulier (of uw boeking via internet) met uw aanbetaling, zal de optie na deze periode automatisch komen te vervallen. De optie heeft geen contractuele waarde en kan zonder boete door beide partijen worden geannuleerd.

RESERVERING: De reservering is persoonlijk en kan niet worden overgedragen. De reservering gaat niet eerder in dan na onze goedkeuring en ondertekening van het contract (of uw boeking via internet) en ontvangst van de aanbetaling (30 % met een minimum van 50 €uros) en 16 € reserveringskosten (afhankelijk van de vervaldatum). Het saldo wordt betaald bij aankomst. Na ontvangst van de boeking met uw betaling, zal een bevestiging worden verzonden. Het moet bij aankomst op de camping receptie worden gepresenteerd. Het bedrag zal worden berekend op basis van boeking in het contract vermelde data. Er wordt geen korting worden gegeven voor vroege vertrek of onredelijke vertraging. Het wordt aanbevolen dat u aan een annuleringsverzekering af te sluiten.

BORGTOCHT: Voor ieder verblijf in een mobile home moet u bij de receptie een borg betalen van €200 bij aankomst. Deze borg krijgt u terugbetaald bij vertrek na een controle van de locatie en na aftrek van eventuele kosten van het schoonmaken, de waarde van ontbrekende of beschadigde apparatuur (Volgens tarief beschikbaar bij de receptie) of reparatie kosten. De huurder dient onmiddellijk te melden eventuele verschillen bij aankomst. Voor een verblijf in plaatsen, zal een borg van €20,00 worden toegepast op de levering van de camping badge (Bond geretourneerd in ruil voor de badge).

AANKOMST - VERTREK: De gereserveerde locatie is beschikbaar vanaf 16.00 uur op de dag van aankomst en moet uiterlijk om 10.00 uur ontruimd zijn op de dag van vertrek. De dag voor vertrek moet u een afspraak maken bij de receptie voor de inventaris en eindcontrole.

ANNULERING: Annulering van uw reservering moet schriftelijk gedaan worden. Beheerskosten van €16,00 zal worden behouden. Als uw annulering meer dan 60 dagen voor uw geplande dag van aankomst is ingediend (datum poststempel), zullen wij uw aanbetaling terug betalen minus de gemaakte kosten. Als wij uw annulering meer dan 30 dagen voor uw geplande dag van aankomst ontvangen, zullen wij 50% van uw aanbetaling terugbetalen minus de gemaakte kosten. Voor annuleringen minder dan 30 dagen voor geplande aankomst, zal uw storting worden ingehouden door de camping. In geval van annulering om redenen aan de zijde van de camping, de zal de klant alle bedragen worden terugbetaald.

ANNULERINGSVERZEKERING: Wij raden u aan een annuleringsverzekering af te sluiten die wij hebben afgesloten met : GAN EUROCOURTAGE (n° 78630182).

CAMPINGREGELEMENT: Alle kampeerders dienen zichzelf op de hoogte te brengen van de camping regels weergegeven aan de linkerkant van de poort en deze na te leven.